Subiecte similare

  Regulament Forum

  In jos

  Anunt Regulament Forum

  Mesaj  Brandon la data de Mar Ian 25, 2011 1:28 am


  Regulament de ordine interioara!


  Regulamentul oficial al forumului 4All-Community !!


  ***Reguli principale 4All-Community !!
  Membri

  Contul pe forumul 4All-Community !! este in totalitate gratuit, pe forumul nostru veti gasi diferite creati/tutoriale grafice creat in scopul de a va ajuta pe dumneavoastra.

  Avatare


  Avatarele sunt imagini sub profilul din detalile dvs. din mesaje. Doar o imagine poate fi afisata pe rand, marimea ei nu poate fi mai mare de 150 pixeli ca inaltime si 200 pixeli ca lungime si marimea fiserului nu trebuie sa depaseasca 64kB. Puteti incarca o imagine pentru avatar din setarile profilului, sectiune Avatar.

  Comportamentul pe forum


  Orice postare care contine mesaje de rasism, ura, pornografie, ilegalitati sau insulte trebuie sa fie evitate pe forum.
  Trebuie sa respectati faptul ca alte persoane pot avea opinii diferite fata de cea pe care o aveti dumneavoastră.
  Daca sunteti in conflict cu o alta persoana, folositi mesajele private, acest forum nu este o arena!

  Semnaturi


  Semnaturile sunt un bloc de text care poate fi adaugat mesajelor pe care le postati, limita este de 500 de caractere, nu trebuie sa folositi mai mult de 2 imagini de marimea 30kB si un text limitat de 100 caractere. Puteti sa setati imagine din setarile profilului, sectiunea Semnaturi

  Cautare


  Va rugam sa folositi functia de cautare inainte de a deschide un alt topic, sau pentru a intreba ceva sau a propune o sugestie/idee.

  Scriere


  Va rugam sa folositi un vocabular decent pe forum, nu aveti voie sa folositi prescurtari tip SMS/Messenger gen [Skz/Bn/Akm/Etc...] folosirea prescurtarilor este interzisa, daca nu respectati regula puteti primi avertizare.

  Titlu


  Titlu subiectelor trebuie sa fie cat mai clar posibil, pentru a fi gasit usor cu functia de cautare, titlu de genul [Help/Ajutor/etc...] sunt interzise, daca nu respecati regula puteti primi avertizare.

  Spam-ul


  Spam-ul este strict interzis. Nu aveti voie sa postati un numar de 2/3 mesaje consecutiv unul dupa altul, asta insemnand dublu/triplu post si este sanctionat cu avertizari.

  Reclame


  Reclamele/linkurile spre diferite forumuri/site/blog-uri sunt strict interzise, nu aveti voie sa postati imagini cu reclame in posturi, nu aveti voie sa folositi imagini drept avatar cu nume/link spre reclame, nu aveti voie sa folositi imagini/linkuri in semnatura indicand alte forumuri/site/blog-uri. Reclama prin intermediul mesageriei private este interzisa, de la prima abatare de incalcare a acestei regula se pedepseste cu excludearea contului timp de doua saptamani ( 14 zile).

  Avertismente


  Avertismentele sunt sanctiuni adresate membrilor forumului, Avertismentele vor fi trecute membrilor in profil sectiunea Comentari, la primirea a patru avertismente membrul este exclus, excluderile se vor trece intr-o categorie speciala..

  F.A.Q


  Va rugam sa faceti un tur si pe la FAQ
  FAQ = Cele mai frecvente întrebări. Va ajuta mult in unele cazuri.
  avatar
  Brandon
  Administrator
  Administrator


  http://4all-community.forumz.ro

  Sus In jos

  Sus

  - Subiecte similare

   
  Permisiunile acestui forum:
  Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum