Subiecte similare

  Ghid Ninja ark

  In jos

  Ghid Ninja ark

  Mesaj  Radu | 4u Respect la data de Sam Noi 27, 2010 5:13 pm

  hid Ninja-Arc  M'am hotarat si eu sa fac un tutorial despre ninja..in cazul asta ninja'ul pe arc.

  STATUS : Metoda ,,traditionala" de construire a arcasului este 2DEX-1VIT ( cine nu ma crede , sau are ceva impotriva sa consulte GHIDUL DE CONSTRUIRE ( RO ) sau diferitele threaduri despre ninja'ul pe arc de pe alte forumuri ) .

  `Ce inseamna DEX? Well , la ninja Dex'ul joaca un rol ft important , scazand dmg'ul primit si marind dmg'ul dat de competente.

  `Ce inseamna VIT? Toate clasele au nevoie de VIT , punctele puse pe aceasta marind PV'ul si DEF .

  Dupa ce aceste 2 statusuri vor fi maximizate (90) continuam cu punctele pe STR iar apoi pe INT . Nu ar strica cateva puncte pe INT ( 8-9) pentru a reduce consumul de potiuni albastre.

  SKILLURI : Primul master la ninja'ul pe arc ar trebui sa fie SAGEATA OTRAVITA , nu da mult dmg dar are o sansa de otravire ft ridicata ( 46% la M5) iar cu acest skill puteti otravi mai multi mobi/oponenti . Dupa ce ati facut M1 la SAGEATA OTRAVITA , punteti toate punctele pe SAGEATA DE FOC ( skillul cu cel mai mare dmg din toate competentele ) iar asemanator sagetii otravite , puteti rani mai multi mobi/oponenti .

  Al 3'lea MASTER ar trebui sa fie FOCUL REPETAT , poate ataca o singura tinta dar are un dmg destul de frumos iar timpul de incarcare relativ mic ( 15 secunde)

  Al 4'lea MASTER este decizia dvs:

  PLOAIA DE SAGETI : Dmg mic dar foarte bun la luring ( to lure=a atrage ) si in warr'uri deoarece poate lovi mai multi oponenti .

  MERS DE FULG : Acest skill , la ninja arcasi nu ofera nici un bonus in plus ( cum face camuflajul la ninja ( bonus ambuscada ) sau la samani ( viteza farmecului) ci doar ofera o viteza destul de mare de deplasare , foarte folositoare atat in luring cat si in war sau dueluri.

  [ Ca o paranteza , cu MERSUL DE FULG ridicat la un M decent si un scut imun la necunostiinta nimeni nu te poate atinge. ]  ARMURI / ACCESORII : Din pacate , skillurile noastre au cea mai lenta incarcare ( 25 25 15 18 31) de aceea avem nevoie de iteme cu VITEZA FARMECULUI de exemplu PAPUCII EXTAZ , COLIERUL DE CUPRU etc.

  Arma?Arma cea mai buna ( de la lv 30+ pana la 45+) este ARCUL CORN .Arcul corn , la ninja este asemanator FMS'ULUI , RIBU'LUI , EVANTAIULUI VANT DE TOAMNA SI A CLOPOTULUI ANTIC , acesta oferind PAGUBA MEDIE si PAGUBA COMPETENTEI.Cand cautati un ARC CORN , uitati'va la PAGUBA COMPETENTEI , care mareste dmg'ul dat de skilluri , PAGUBA MEDIE fiind un lucru minor ( efectele se vor vedea de la -20%)

  .Arcul are cel mai mare dmg din tot jocul ( un arc de 30 are un dmg mai mare decat o arma de 45) .

  NOTA FINALA : Nu subestimati puterea arcasului , un arcas construit corect poate bate playeri cu 4-5 lvl mai mare ca ei , singurul inamic adevarat fiind SURA'UL PE MAGIE dar cu o strategie adecvata si multa rabdare si acestia pot fi invinsi.

  Sa nu va fie frica sa va miscati , in dueluri ninja'ul arc nu trebuie sa stea niciodata intr'un singur loc , acesta fiind un mesaj de genul ,,Hai , loveste'ma !" .Primesc multe mesaje dupa dueluri de genul ,,Hai ma in P**a mea de ce fugi?",,Lasule , fugi , de ce fugi?"

  Lumea trebuie sa inteleaga , ninja'ul arc , samanul vindecator si sura'ul black magic au skilluri de departare , nu trebuie sa stea pe loc.

  Samanul vindecator si ninja'ul au skilluri de viteza , acestea spunand practic .. ,, FUGI !" daca avem skilluri de viteza de ce sa nu fugim ?Sunt doar pentru deplasare sau ce?
  avatar
  Radu | 4u Respect
  Membru
  Membru


  Sus In jos

  Re: Ghid Ninja ark

  Mesaj  Alexandra la data de Sam Noi 27, 2010 5:57 pm

  bv
  avatar
  Alexandra
  Membru
  Membru


  http://4all-community.forumz.ro/

  Sus In jos

  Re: Ghid Ninja ark

  Mesaj  SuriadXD la data de Sam Noi 27, 2010 10:33 pm

  bv
  avatar
  SuriadXD
  Helper
  Helper


  Sus In jos

  Re: Ghid Ninja ark

  Mesaj  razvaneko13 la data de Dum Noi 28, 2010 9:33 pm

  Frumos bv :D

  RaZ
  avatar
  razvaneko13
  Membru
  Membru


  Sus In jos

  Re: Ghid Ninja ark

  Mesaj  Continut sponsorizat


  Continut sponsorizat


  Sus In jos

  Sus

  - Subiecte similare

   
  Permisiunile acestui forum:
  Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum